De unde vine inspiratia?

Hmm asta e una din acele intrebari epice. De unde vine oare inspiratia? Nu stiu cum, dar eu am parte de destula. Si cred ca totusi am gasit o reteta. Sa simtim mai mult? Sa fim melancolici? Eu de exemplu cand citesc o carte care ma face sa plang imi vine o idee despre un viitor articol. Sau nu stiu, dar la mine asa se intampla. Ascultand o melodie, urmarind un film, uitandu-ma la niste poze, intamplandu-mi-se ceva mai, sa zicem emotionant sau cu actiune, sau pur si simplu holbandu-ma la cer… Depinde de sigur ce tema are blogul vostru. Al meu este despre expresivitatea sentimentelor(un fel de psihologie;))), ceva despre mine si pasiunile mele(ceva info despre “autoare”;)))si pur si simplu despre “alte chesti” (fara numar). Articolele mele despre “expresivitatea sentimentelor”, cum le zic eu, se nasc prin melancolia mea, prin sentimentul dat de ultimul episod din Naruto, o carte buna, sau ceva. Dar eu nu fac “abuz de sentimente”(asa-i zice?!!), ca altfel nu mai sunt la fel. Pur si simplu las totul sa se intample, nici nu sunt disperata sa scriu articole epice sau ceva de genul, chiar daca-mi place. Inspiratia mai vine si cunoscund alte persoane. Persoanele mai putin dragute de exemplu m-au ย “ajutat” fara sa stie sa scriu articolele “despre rautate”, “ma enerveaza fitzele” sau “barfitoarele”. Deci inspirati vine si din colectivul/le in care traiesti, din diverse. De obicei inspiratia vine cand te astepti mai putin, asta-i si farmecul ei. Fie ca vrei sa creezi o melodie originala, sa desenezi ceva(ceva la nimereala), fie ca vrei sa scrii o poveste, ai nevoie de aceasta inspiratie. Momentan nu-mi mai vine nimic in minte despre acest subiec, ma duc sa-mi fac o ciocolata si sa ma uit la Naruto(pentru placerea mea;)))… Voua cum va vine aceasta inspiratie?

P.S.: Exista un infinit de moduri de a face inspiratia sa apara, pe unele nici nu le stiu din categoria “mi s-a intamplat”, dar poate intr-o zi le voi afla ๐Ÿ˜‰

Advertisements

About littlemisssunny

I'm a sunny person and an otaku. I love this blog and I'll do my best!
This entry was posted in amestecaturi. Bookmark the permalink.

5 Responses to De unde vine inspiratia?

 1. Spiridusha says:

  Nu sunt eu bloggerita de prea mult timp, insa am devenit putin obsedata ca sa zic asa ๐Ÿ˜† (deja?!) si la orice chestie care mi se intampla, la orice situatie pe care o vad, ma gandesc implicit la un articol. Poti sa scrii despre orice, despre faptul ca ai fost la piatza, insa daca scrii asta intr-un mod atractiv, te-ai scos ๐Ÿ˜€ (parerea mea..)

 2. sunshine says:

  @spiridusha: cam asa ๐Ÿ˜‰

 3. ZuZu says:

  Cam asa e si la mine…vine de oriunde ;)) chiar nu ma chinui sa o gasesc, mai degraba timpul de a scrie il caut ;))

 4. sunshine says:

  @ZuZu: tu cand dai tezele? Eu nu mai am timp sa scriu acuma… adica sper sa am ;))

 5. Tamara says:

  Si mie imi place mult sa scriu si imi plac de asemenea episoadele Naruto.
  Imi place sa vad ca unor oameni din zilele acestea le place sa scrie .
  Va pooop! Si spor!
  Sa ajungeti poeti cunoscutiiii!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s