VACANTA!!!

Nu cred ca exista cineva care sa nu-mi inteleaga fericirea 😀 . A mai trecut inca un an de multa munca, de multe seri de invatat, de teme scrise la 11 seara, de penare si stilouri uitate acasa cand se dadea test, de manuale uitate la colega de banca(mai sti deny, cand mi-ai gazduit manualul de tehno vreo 3 saptamani? 😀 )… Un an plin de “Dam test la chimie?!”, sau de “Dam test la fizica ora urmatoare”(asa ne-a facut diriginta o surpriza- la fizica :))- test la care nu stiu cum am reusit sa iau 10 ), de certuri si glume cu colegii din spate, din stanga, din toate punctele cardinale, de discutii aprinse despre Naruto, Death Note si Code Geass cu unica mea prietena otaku, de multe clipe frumoase cu colegii (mai ales cu colega de banca de la stanga mea, cu cea din fata ei, cu colega din spatele meu, cu colega ce sta paralel cu colega mea de banca si cu colega din spate ei si ar mai fi cativa- asa, se stiu ei) si profesorii. A trecut si clasa a 7-a.

Azi a fost si premiera claselor din gimnaziu si curtea scolii era plina de petale de flori cazute din duzini de buchete si buchetele de flori, de aseenea plina de copii ce asteptau emotionati sa fie strigati pentru premii ori mentiuni : ) .
Va felicit pentru orice medie cu care ati terminat anul scolar 2010/2011, ii incurajez pe cei ce dau luni si miercuri examene, de asemenea pe cei ce dau bacu’, si va urez vacanta placuta! Succes!!!

Advertisements

About littlemisssunny

I'm a sunny person and an otaku. I love this blog and I'll do my best!
This entry was posted in d-ale mele, gust de melancolie, nonsens. Bookmark the permalink.

8 Responses to VACANTA!!!

 1. @sunshine:,,Azi a fost si premiera claselor din gimnaziu si curtea scolii era plina de petale de flori cazute din duzini de buchete si buchetele de flori, de aseenea plina de copii ce asteptau emotionati sa fie strigati pentru premii ori mentiuni : ) .”

  Pinocchio too much? Imi place cum iti imaginezi k minunata curte a scolii era plina de petale. Defapt era plina de scuipatu lu matei =)).

 2. Foxxi says:

  Mie nu îmi vine să cred că s-a sfârşit deja anul şcolar..Să ai o vacanţă minunată:*.

 3. @Foxxi: ,,Mie nu îmi vine să cred că s-a sfârşit deja anul şcolar.”

  Si mie 🙂 .

 4. dede says:

  School’s out for summer!
  School’s out forever!
  🙂

 5. dede says:

  Mai stii ca eu in ziua aia am inceput sa plang pentru ca a uitat profa de romana sa-mi dea o diploma :)))

 6. @dede: da zau ca mi-a parut rau 😦

 7. deny says:

  App de ”Dam test la fizica ora urmatoare”… mai cand: “Deny, daca dam test la fizica ma ajuti si pe mine?” intonatia a facut totul :)))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s