Zvonuri

Presupun ca fiecare dintre noi este intr-unul sau mai multe grupuri sociale, fie scoala, fie liceu, servici, etc… In fiecare din aceste grupuri intalnim fel si fel de caractere. Unele mai dragute, altele mai reci, altele mai timide, altele mai rautacioase, naive, invidioase… Personal, cred ca cele invidioase sau rautacioase sunt cele mai periculoase persoane(bine, asta in cadrul unui grup social relativ civilizat). Aceste caractere uneori se simt amenintate, inferioare, nu stiu cum sa spun, de isi pun pata pe cineva si incep sa inventeze zvonuri, zvonuri neadevarate, urate si cine stie, exagerate pana la limite. Si aici va amintesc din nou ca fiecare propozitie, cuvant poate fi mai ascutit decat orice sabie.
Si poate, intr-o zi, un nou membru al grupului social respectiv aude zvonurile despre un alt membru din acel grup, zvonuri nu prea placute.
Aici imaginati-va ca voi sunteti acel nou membru. Ce alegeti sa faceti? Poate acele zvonuri sunt adevarate, sau poate ca nu. Asadar ce faceti?…
Nu putem crede tot ce auzim. Nu putem da crezare oricarui mic cuvant aruncat de catre o persoana la intamplare despre altcineva. Cel mai bine este sa ne convingem noi singuri si apoi sa decidem ce sa facem in continuoare. In fond, cum putem rezolva probleme fara o ipoteza completa?! Succes!

Advertisements

About littlemisssunny

I'm a sunny person and an otaku. I love this blog and I'll do my best!
This entry was posted in about life. Bookmark the permalink.

2 Responses to Zvonuri

  1. am auzit k faci fitze mwhahaha

    /jk

  2. deny says:

    Cel mai bine este sa impui respect, sa fii o persoana cu demnitate si sa nu dai ocazia sa se spuna astfel de zvonuri. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s