Otakufest 2012

Acest festival, pe langa cel de anul trecut, a fost mult mai organizat si mai interesant.
La 11:30, sambata, cred ca eram acolo, cu  Ao, ca in fiecare an. Cum am ajuns acolo, tinta la MangaShop m-am dus :-D. Standul de manga a fost putin cam mic, n-aveau un numar  foare mare, dar au variat genurile destul de mult. De acolo mi-am luat Vampire Knight vol. 3, One Piece vol. 1(desi n-o sa fac colectie) si Drifters(am auzit ca-i interesanta). Am mai vazut Kimi ni Todoke, Kuroshitsuji, Clamp si altele de care nu-mi mai aduc aminte. Atat in materie de manga, insa am gasit 2 carti de desen foarte grozave, una de anatomia personajelor, gen muschi si cealalta e mai mult de referinta. S-au numarat multe fanbooks, artbooks si cateva comic, gen BatGirl sau Batman. Apoi am ajuns la standul de figurine.  Foarte multe erau din jocuri sau din animeuri de care nici n-am auzit, insa am recunoscut personaje din Naruto, Bleach, One Piece si cateva jocuri greu de amintit/pronuntat pe care le stiam vag. Un american-vanzatorul- cu “English, english please” a fost de acord sa-mi pastreze o figurine pana ma decideam eu. Dupa mult cascat de ochi mi-am luat o figurina cu Gaara din Naruto Shippuuden pe care am pus-o in raftul de “Naruto”. Cu toate astea terminate, ajungem la etaj. Acolo am gasit Cosplaygen no. 5 si alte figurine din Futurama si cred ca una era din StarWars. In mod ireal am gasit numarul 1 din revita CG, dar nu era de vanzare(la prima mea conventie, nu l-am luat si si acum regret putin 😦 )Uitandu-ma pe poze acasa am vazut intr-una un pliant pe care scrie Otakucamp.com. Interesant huh 😀 ? Mi-am luat un tricou cu Hatsune Miku, o mica amintire turcoaz. Peste tot erau cosplayeri ce statea la pozat, toti dornici sa-si arate costumul si figurile in afara concursului. De la parter am gasit si standul de Hobby Art. Visul meu: markere Copic, creioane, carnete, blocuri de desen. Am gasit un set cu culori de piele (acasa am descoperit ca erau aceleasi culori din set, doar ca eu am si penar la el inclus) pe care-l vanez de mult timp pe site-ul lor oficial. Am vazut gume in forma de alune, papuci, mingi de fotball, pacat ca nu le-am facut poze T_T.
Concursul de cosplay, unde am stat pe niste trepte din lipsa spatiului, a fost genial, mic si scurt, dar genial.
Si acum, pozele:

And that’s it! Daca v-au placut pozele, am de mentionat ca majoritatea sunt facute de Ao, cele care nu sunt miscate mai exact :)). Probabil veti vedea ceva mai multe poze la ea pe blog, deoarece ma cam grebesc sa fac un mic anunt.
Sambata am mers si la Colegiul National Mihai Viteazul si asa m-am hotarat unde dau. Pentru ca m-am decis unde dau, o sa muncesc din greu cat timp mai am.
Incepand de azi pana la terminarea examenelor nu voi mai intra pe blog aproape deloc spre deloc. Nu voi mai scrie nimic, nu voi mai posta nimic. Asadar, va rog tine-ti-mi pumni, caci urmeaza 2 examene importante. Arigato! >_< ^____^

Advertisements

About littlemisssunny

I'm a sunny person and an otaku. I love this blog and I'll do my best!
This entry was posted in amestecaturi. Bookmark the permalink.

2 Responses to Otakufest 2012

  1. aochan005 says:

    waa a fost atat de tare~ de-abia astept Nijikon ^_^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s